kontakt@boligskade.dk | +45 96 30 03 93 - vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Kvalificeret rådgivning gør forskellen

boligskade.dk hjælper også dig

Her kan du læse, hvad andre boligejere, der har stået i samme situation som dig, siger om samarbejdet med boligskade.dk.


Fik forsikringsselskab til at betale for nyt gulv og genhusning

Uden en professionel, koordineret indsats fra Storm Advokatfirma og en bygningssagkyndig fra Marcussen A/S mener Jakob og Nadia Christensen fra Halvrimmen i Nordjylland ikke, at de havde fået udbetalt penge fra deres genstridige forsikringsselskab, da de sidste vinter fik konstateret skimmelsvamp i deres hus.

- Jeg og vore børn blev syge af at opholde os i huset. Vi kontaktede derfor bygningssagkyndig Poul Erik Marcussen fra Marcussen A/S. Han kunne hurtigt slå fast, at der på grund af konstruktionsfejl var skimmelsvamp under det 80 kvadratmeter store gulv i vores spisestue og køkken, fortæller Nadia Christensen.

Læs også, hvordan boligskade.dk arbejder for dig.

Flyttede ud af huset

- Poul Erik Marcussen sendte en rapport over fejlene ind til forsikringsselskabet, hvor vi stadig havde en gældende ejerskifteforsikring. Han rådede os også til at flytte ud af huset på grund af sundhedsrisikoen. Desuden anbefalede han Storm Advokatfirma, som Marcussen A/S arbejder sammen med, til at køre sagen, siger hun.

Det blev advokatfuldmægtig Camilla Vinther Hansen fra Storm Advokatfirma, der kom til at køre sagen. Hun fik efter hårde forhandlinger forsikringsselskabet til at betale i alt 136.000 kroner for at tage det gamle gulv op og lægge et nyt - samt for genhusning af familien i en del af den periode, hvor de ikke kunne bo i huset. Samarbejdet mellem de to firmaer i en vanskelig sag havde båret frugt.

Læs også artiklen fra Nordjyske: Når ejerskifteforsikringen svigter


Vil du også dele din oplevelse med boligskade.dk, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vi har gjort det enkelt for dig

1

Kontakt boligskade.dk – ring 96 30 03 93 eller udfyld vores kontaktformular.

2

Vores bygningssagkyndige vurderer din sag og drøfter den med advokaten.

3

Vores advokat vurderer herefter din sag juridisk og sørger for at rejse et krav mod rette sted.

Kontaktoplysninger

Boligskade.dk | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
STORM Advokatfirma | Tankedraget 7, 5. sal. | DK-9000 Aalborg | Telefon 72 30 12 05 | CVR nr. 34 81 20 55
Marcussen A/S | Nyhavnsgade 4A | DK- 9000 Aalborg | Telefon 7873 4145 | CVR nr. 28 32 24 96