kontakt@boligskade.dk | +45 96 30 03 93 - vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Byggefejl på badeværelser

Vidste du …

  • at fugtskader på badeværelset oftest skyldes byggefejl?
  • at en lang række krav skal opfyldes ved renovering/etablering af badeværelser?
  • at boligskade.dk undersøger dine muligheder for at få skaden dækket?

Byggefejl på badeværelset er en hyppig årsag til fugtskader. Og det er ikke kun i selve badeværelset, men også i tilstødende rum, fordi fugten breder sig til vægge og gulve der. Dette kan ske i det skjulte, bag klinker og fliser, men det kan ikke gemme sig for vores byggesagkyndige.

Ved en grundig gennemgang af din bolig går boligskade.dk også badeværelset efter i sømmene med særligt fokus på potentielle risikoområder og symptomer på fugtskader. For selvom fugtskaden på badeværelset ikke er synlig, kan den stadig påvirke indeklimaet i din bolig.

Boligskade.dk tjekker dit badeværelse for byggefejl

Er du i tvivl om, om dit badeværelse er udført korrekt? Ring 96 30 03 93, eller udfyld vores kontaktformular. Så får du besøg af vores byggesagkyndige. Han har mange års erfaring med bl.a. byggefejl og fugtskader på badeværelser. Og er der noget at komme efter, vil vores advokat i samarbejde med den byggesagkyndige undersøge dine muligheder for at få dækket skaden.

Er du boligejer?
Ring på 96 30 03 93 eller udfyld formularen.
Første samtale er gratis.

Gør det selv-fugtskade på badeværelset

De skærpede krav til såvel renovering af gamle badeværelser som etablering af nye badeværelser betyder, at det kan være svært at få gjort det helt rigtigt. Det gælder især, hvis man vælger at gøre det selv. Og frem for at spare penge kan du pludselig stå med en stor ekstraregning og en omfattende gør det selv-fugtskade.

Hos boligskade.dk får du hjælp fra erfarne byggesagkyndige og specialuddannede advokater til at få afdækket byggefejl og fugtskader i din bolig og få dækket udgifterne. Se her, hvordan boligskade.dk arbejder for dig.

Fagfolk begår også byggefejl på badeværelset

Også selvom badeværelset ikke har været et gør det selv-projekt, kan der opstå fejl i byggeriet. Sådan er det med alt byggeri, hvor badeværelser og andre vådrum hører til i den komplicerede ende. Her afhænger resultatet i høj grad af samspillet mellem udførelse, materialevalg og en række tekniske faktorer.

Hvis byggefejl har ført til fugtskader på badeværelset eller andre steder i din bolig, er første skridt at få vurderet omfanget af skaden. Ved samme lejlighed vurderer den byggesagkyndige, hvordan skaden er opstået. Og årsagen til skaden bruger boligskade.dk’s advokater i det videre arbejde med at få placeret ansvaret for skaden.

Jo tidligere skaderne bliver afdækket, desto mindre arbejde er der som regel med at få udbedret skaden. Kontakt derfor boligskade.dk allerede i dag.

Vi har gjort det enkelt for dig

1

Kontakt boligskade.dk – ring 96 30 03 93 eller udfyld vores kontaktformular.

2

Vores bygningssagkyndige vurderer din sag og drøfter den med advokaten.

3

Vores advokat vurderer herefter din sag juridisk og sørger for at rejse et krav mod rette sted.

Kontaktoplysninger

Boligskade.dk | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
STORM Advokatfirma | Tankedraget 7, 5. sal. | DK-9000 Aalborg | Telefon 72 30 12 05 | CVR nr. 34 81 20 55
Marcussen A/S | Nyhavnsgade 4A | DK- 9000 Aalborg | Telefon 7873 4145 | CVR nr. 28 32 24 96