kontakt@boligskade.dk | +45 96 30 03 93 - vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Ulovlige el- og VVS-installationer

Vidste du …

  • at ulovlige elinstallationer er den hyppigste årsag til brand i hjemmet?
  • at forkert udførte VVS-installationer kan give fugtskader og en høj varmeregning?
  • at boligskade.dk tjekker, om dine el- og VVS-installationer er lovlige og korrekte

El- og VVS-installationer er blandt de helt store fokuspunkter, når boligskade.dk gennemgår din bolig. Ulovlige eller forkert udførte installationer kan nemlig have store konsekvenser for din sikkerhed, sundhed og pengepung.

Faktisk står ulovlige elinstallationer hvert år for et stort antal brande i private hjem. VVS-installationer, som er ulovlige eller fejlbehæftede, er derimod kilde til fugtskader. Også dette kan gå ud over dit helbred. Og er dine VVS-installationer fejldimensionerede, kan det give dig en stor ekstraregning.

Boligskade.dk giver dine el- og VVS-installationer et grundigt tjek

Ved du ikke, om dine el- og VVS-installationer lever op til gældende lovkrav og sikkerhedsregler? Ring 96 30 03 93, eller udfyld vores kontaktformular. Så får du besøg af vores byggesagkyndige. Han har mange års erfaring med bl.a. el- og VVS-installationer. Og er der fejl, mangler eller skader, vil vores advokat i samarbejde med den byggesagkyndige undersøge dine muligheder for at få dækket udgifterne til udbedring.

Er du boligejer?
Ring på 96 30 03 93 eller udfyld formularen.
Første samtale er gratis.

Ulovlige el- og VVS-installationer kan være farlige – og dyre

Elinstallationer er komplekse, og det er derfor kun autoriserede fagfolk, der må udføre elarbejde. Gør det selv-el er risikabelt både på kort og på lang sigt – og så er det ulovligt. Alligevel er det desværre ret udbredt, og ulovlige elinstallationer er hvert år skyld i mange husbrande. Er du i tvivl om, om elinstallationerne i dit hjem er lovlige, bør du få det undersøgt af en byggesagkyndig.

VVS-installationer er ligeledes forbeholdt uddannede håndværkere, der kender til såvel lovkrav på området som konsekvenserne af deres arbejde, materialevalg og lignende. Trods det ser vi også mange VVS-installationer, der er forkert udført eller decideret ulovlige. Og det øger risikoen for fugtskader. Fugtskader forringer ikke bare indeklimaet i dit hjem i væsentlig grad. De kan også ende med at blive en enorm udgiftspost.

Hos boligskade.dk får du hjælp fra erfarne byggesagkyndige til at få afklaret, om el- og VVS-installationerne i din bolig er lovlige, sikre og skadefri. Er det ikke tilfældet, vil vores specialuddannede advokater arbejde for at få dækket dine udgifter til udbedring. Se her, hvordan boligskade.dk arbejder for dig.

El- og VVS-installationer med fejl kan løbe løbsk

Forkert monterede og fejlbehæftede el- og VVS-installationer kan desuden være årsag til, at dit forbrug af el, vand eller varme er unødvendig højt. Også det vil en grundig screening af dit hjem kunne afsløre. Kontakt derfor boligskade.dk i dag.

Vi har gjort det enkelt for dig

1

Kontakt boligskade.dk – ring 96 30 03 93 eller udfyld vores kontaktformular.

2

Vores bygningssagkyndige vurderer din sag og drøfter den med advokaten.

3

Vores advokat vurderer herefter din sag juridisk og sørger for at rejse et krav mod rette sted.

Kontaktoplysninger

Boligskade.dk | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
STORM Advokatfirma | Tankedraget 7, 5. sal. | DK-9000 Aalborg | Telefon 72 30 12 05 | CVR nr. 34 81 20 55
Marcussen A/S | Nyhavnsgade 4A | DK- 9000 Aalborg | Telefon 7873 4145 | CVR nr. 28 32 24 96