kontakt@boligskade.dk | +45 96 30 03 93 - vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Fugt i kældre

Vidste du …

  • at gamle kældre ofte har problemer med fugt pga. en gammel byggeskik?
  • at skimmelsvamp kan forårsage kroniske lidelser?
  • at boligskade.dk giver dig klarhed om din kælders tilstand?

Fugt i kældre er et udbredt problem. Specielt ældre huse lider af fugt i kælderen. Og desværre er det ikke altid til at se med det blotte øje, om der er fugt i en kælder, førend skaden er stor. En grundig gennemgang af en byggesagkyndig vil afklare, om din kælder er tør og sund.

Gemmer din kælder på fugtskader, kan det medføre skimmelsvamp og råd. Dette kan brede sig til resten af huset og skabe alvorlige sundhedsskadelige følger. I værste fald kan dit hus blive ubeboeligt.

Boligskade.dk tjekker din kælder for fugtskader

Er du i tvivl om, om din kælder er sund nok at bo i? Ring 96 30 03 93, eller udfyld vores kontaktformular. Så får du besøg af vores byggesagkyndige. Han har mange års erfaring med bl.a. fugtskader i kældre. Og er der noget at komme efter, vil vores advokat i samarbejde med den byggesagkyndige undersøge dine muligheder for at få dækket skaden.

Er du boligejer?
Ring på 96 30 03 93 eller udfyld formularen.
Første samtale er gratis.

Fugt i kælderen kan være sundhedsskadeligt

Nogle huse bliver solgt med en kælder, der er delvist beboelig. I sådanne tilfælde kan det være en rigtig god idé at få tjekket kælderen for fugtskader, inden I indretter børneværelser eller teenageafdeling dernede. Hvis der er skimmelsvamp i kælderen, kan det nemlig påvirke helbredet at opholde sig der i længere tid ad gangen.

Hos boligskade.dk får du hjælp fra erfarne byggesagkyndige og specialuddannede advokater til at få afdækket fugtskader i din bolig og dækket udgifterne. Se her, hvordan boligskade.dk arbejder for dig.

Gammel byggeskik skyld i kælderfugt

I gamle huse finder vi tit fugt i kælderen, fordi der på bagsiden af kælderens ydervægge er opsat plader. Pladerne vil gennem årene ofte have suget fugt til sig fra omgivelserne. Og selvom det måske ikke er synligt indefra, kan skimmelsvampesporer trænge ud i luften. Her kan de bl.a. medføre irriterede luftveje og øjne samt hovedpine.

Alene bekymringerne om fugtskader og skimmelsvamp i kælderen kan give hovedpine. Og med god grund – for fugt i kælderen påvirker ikke kun din og din families sundhed. Det skader også dit hjems almene tilstand. Desuden kan det være en langvarig og ressourcekrævende proces at komme fugt og skimmelsvamp til livs.

Jo tidligere skaderne bliver afdækket, desto bedre er mulighederne for en effektiv afhjælpning af problemet med fugt i kælderen. Kontakt derfor boligskade.dk allerede i dag.

Vi har gjort det enkelt for dig

1

Kontakt boligskade.dk – ring 96 30 03 93 eller udfyld vores kontaktformular.

2

Vores bygningssagkyndige vurderer din sag og drøfter den med advokaten.

3

Vores advokat vurderer herefter din sag juridisk og sørger for at rejse et krav mod rette sted.

Kontaktoplysninger

Boligskade.dk | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
STORM Advokatfirma | Tankedraget 7, 5. sal. | DK-9000 Aalborg | Telefon 72 30 12 05 | CVR nr. 34 81 20 55
Marcussen A/S | Nyhavnsgade 4A | DK- 9000 Aalborg | Telefon 7873 4145 | CVR nr. 28 32 24 96