kontakt@boligskade.dk | +45 96 30 03 93 - vi har åbent man-tors 8-16, fre 8-15

Forkert monterede vinduer og døre

Vidste du …

  • at forkert monterede vinduer og døre hvert år medfører et stort spild af energi?
  • at familiens sikkerhed afhænger af gode flugtveje gennem vinduer og døre?
  • at boligskade.dk undersøger, om dine vinduer og døre lever op til kravene?

Hvis døre og vinduer er forkert monteret, eller hvis de monterede vinduer og døre er behæftet med fejl, kan det koste dig mange penge på varmeregningen. Det kan samtidig gøre det muligt for fugt at trænge ind i dit hjem. Og sidst, men ikke mindst kan det påvirke sikkerheden i dit hjem.

Gennem de senere år er kravene til vinduer og døre blevet strammet i bygningsreglementet. Det gælder både i forhold til isoleringsevne og sikkerhed, og der er derfor flere hensyn, som skal tages ved montering af nye døre og vinduer i hjemmet.

Boligskade.dk giver dine døre og vinduer et eftersyn

Er du ikke klar over, om dine vinduer og døre er monteret korrekt? Ring 96 30 03 93, eller udfyld vores kontaktformular. Så får du besøg af vores byggesagkyndige. Han har mange års erfaring med bl.a. skader og energispild som følge af forkert monterede vinduer og døre. Og er der noget at komme efter, vil vores advokat i samarbejde med den byggesagkyndige undersøge dine muligheder for at få dækket skaden.

Er du boligejer?
Ring på 96 30 03 93 eller udfyld formularen.
Første samtale er gratis.

Et vindue er også en flugtvej

Skulle der opstå brand i dit hjem, kan den nærmeste eller eneste flugtvej være et vindue og ikke en dør. Derfor gælder der også helt særlige regler og lovkrav til vinduer i den forbindelse. Er disse ikke overholdt, påvirker det altså sikkerheden i hjemmet. Alene af den grund er det værd at få tjekket, om dine vinduer er korrekt og forsvarligt monteret i forhold til de gældende regler.

Hos boligskade.dk får du hjælp fra erfarne byggesagkyndige og specialuddannede advokater til at få afdækket monteringsfejl og defekter i din boligs vinduer og døre samt at få dækket udgifterne til udbedring. Se her, hvordan boligskade.dk arbejder for dig.

Luk dine vinduer og døre for fugten

Forkert monterede og fejlbehæftede døre og vinduer er tit årsag til utætheder, der spilder energi, fordi varmen forsvinder ud i det fri. Selvom gråspurvene måske luner sig ved denne gavmilde varmekilde, gavner det i sagens natur ikke miljøet. Og det gavner selvsagt heller ikke dit eget energiforbrug, at dine vinduer og døre ikke holder på varmen.

Mens varmen siver ud, giver utætte døre og vinduer desuden fugten mulighed for at trænge ind i dit hjem. Det kan på længere sigt give andre følgeskader og skabe et usundt indeklima. Kontakt derfor boligskade.dk allerede i dag. Så smækker vi døren i for skaderne.

Vi har gjort det enkelt for dig

1

Kontakt boligskade.dk – ring 96 30 03 93 eller udfyld vores kontaktformular.

2

Vores bygningssagkyndige vurderer din sag og drøfter den med advokaten.

3

Vores advokat vurderer herefter din sag juridisk og sørger for at rejse et krav mod rette sted.

Kontaktoplysninger

Boligskade.dk | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
STORM Advokatfirma | Tankedraget 7, 5. sal. | DK-9000 Aalborg | Telefon 72 30 12 05 | CVR nr. 34 81 20 55
Marcussen A/S | Nyhavnsgade 4A | DK- 9000 Aalborg | Telefon 7873 4145 | CVR nr. 28 32 24 96